Acerca de

Szellemből az Anyagba - A Teremtés Művészete -

Évek, évtizedek tapasztalatait összegyűjtve, sok tanfolyamot elvégezve és könyvek sokaságát elolvasva, nagy erővel születik bennem már lassan két - három éve egy előadás téma, aminek eljött az ideje, hogy megérkezzen az anyagba, szellemből az anyagba - ez lett hát az egy napos workshop témája és elnevezése is.

A Teremtés Művészete, hiszen minden, amit Szívből csinálunk, az maga a Művészet, az Alkotás. Legyen az bármi, mely végül anyagot, formát ölt itt, a fizikai síkon.

Sokan vannak, akik nagyokat álmodnak, de nem valósítják meg. El sem kezdik, csak otthon álmodoznak róla. Vannak, akik elkezdik, de az út egy részénél kiszállnak, feladják, vagy akadályokba ütköznek. Vannak, akik elkezdik, megcsinálják, de nem tudnak örülni neki. És vannak olyanok is, akik álmodni sem mernek, mert azt sem merik megengedni, hogy elképzeljék, milyen lenne, ha lenne, hiszen nekik úgysem lehet...

Ahányan vagyunk, annyiféle megélés és gondolat és érzés fűződik az anyagiakhoz, bőséghez, gazdagsághoz, teremtéshez. Családi és kollektív hitrendszerek, saját és szülők tapasztalatai gyerekkorunkból, tiltások, önmagunk előtt is szégyellt és rossznak bélyegzett vágyak, ön-elutasítás, önszabotázs, félelmek, ítélkezések, irigység, rossz-akarás, "jónak maradni akarás"...

Ezen a napon minden eddigi tapasztalatom és tudásom összegyűjtve végig megyünk a teremtéshez és pénzhez kapcsolódó befolyásoló rendszerek és hitrendszerek elméleti tudásán, melyeket személyre szabott gyakorlatokkal, felismerésekkel, azonnali oldásokkal és nyolcas csakrás meditációban történő átprogramozással fogunk gyógyítani.

Hiszem, hogy a bőség nem kiváltság, hanem mindenki számára elérhető érzelmi - lelki - fizikai - energetikai állapot, mely a szellemi térben kezdődik. Amikor az ott megjelenő akadályokat felismerjük és gyógyítjuk - melyek alapvetően feldolgozatlan személyes és transzgenerációs és kollektív traumák és eltanult hitrendszerek sokaságai - akkor kioldódik a hiány és elszakítottság érzése, és megérkezik a minden vágyunkat kielégítő belső gazdagság érzése. És ahogy máshol is, itt is igaz: amint bent, úgy kint.

Válj Te is Társ-Teremtővé, találd meg az elakadásaidat, gátló hitrendszereidet és légy csodálatos korlátlan bőségben élő Varázsló, VarázslóNő!

Részvételi díj: 35.000 Ft.

 

Regisztráció szükséges!

Kis csoportban (max 10 fő) várlak szeretettel!

 

Anna