Kriston Intimtorna tanfolyam

"A KRISTON INTIM TORNA (KIT) testet, lelket megmozgató, alhas védő tréning nők, férfiak, gyerekek számára, melynek célja,  hogy MEGELŐZZE a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozásokat és azokat megszüntesse vagy csökkentse."

"A 12 órás tréning tudatosabb szervvédelemhez, egészségesebb alhasi működéshez, örömtelibb szexuális élethez, irányítottabb záróizom működéshez vezet. A módszer előnye, hogy oktatási módszere mindenKIT képessé tesz annak megtanulására, akinek mozdítható a záróizma."    

                

 "Az alhas egészségét szolgáló egészségnevelési módszer, mely a medencefenéken elhelyezkedő harántcsíkolt izmok testtudat-fejlesztő, karbantartó tréningje a kontinencia képességének fokozására, a szexuális egészségért és a medencei szervek megfelelő helyzetének megtartása érdekében, nők, férfiak, gyerekek számára, prevenciós és önrehabilitációs céllal. A szervvédelem érdekében a tréning során végzett szokásáthangolás segítségével lehetővé válik a medencei szervek működésének hatékonyabbá tétele, illetve az alhasi szervek pszichoszomatikus elváltozásainak felismerése."

Családorvosi Fórum/Kriston Andrea

 

A Kriston Intim Tréning Módszer egy magyar módszer, kidolgozójának neve: Kriston Andrea.  Az ’intimtorna’ Kriston Andrea által megalkotott kifejezés, melyet a Módszer kidolgozója a KRISTON névvel kiegészítve alkalmaz 2004 óta.

A "KRISTON INTIM TORNA®, intim torna®" védjegyoltalom alatt álló megjelölés.

Trénerként vállaltam, hogy a Kriston Módszer új elemeit folyamatosan elsajátítom és a legújabb ismeretekkel rendelkezem a Kriston Módszer oktatása kapcsán. A Kriston Intim Torna Módszerét bármilyen életkorban, könnyedén, biztonságosan tudja bárki elsajátítani – feltéve, hogy működőképes ideg-izom kapcsolattal rendelkezik.

 

A tréninghez semmilyen testüregbe helyezett eszközt nem alkalmazunk.  A foglalkozásokon nem készülhet hang és képi felvétel csak a KIT Módszer kidolgozójának engedélyével.

 A tanfolyamon részt vett hallgatók a tanfolyam végén egy Kriston Andrea által készített hanganyagot kapnak az otthoni gyakorlás támogatására.

Tanfolyamot vezeti: Dr. Skultéti Judit, intimorvos

Az aktuális tanfolyami időpontokat itt éred el.

Részvételi díj: 45.000 Ft