Image by Jr Korpa

Kezdés: 2021. május 7-8-9.

-ITR-

 integrált transzperszonális rendszerállító képzés

Jelentkezési határidő: 2021. április 20.

Az elmúlt években egyre erősödött bennem a hívás, hogy átadjak minél többet abból a csodálatos és sokrétű tudásból, ami nemcsak megváltoztatta és változtatja ma is, minden nap az életemet, hanem segített már olyan nagyon sokaknak: élőknek, holtaknak, embereknek, állatoknak, Földnek és más civilizációknak.

10 éve része a családállítás az életemnek, mondhatom, hogy ez egyfajta szemléletté, életfelfogássá, életminőséggé vált. Kialakított bennem és körülöttem egy rendszert és hitrendszert, ami jó, érthető, logikus, és mégis spirituális, univerzális és multidimenzionális: érezhető, olyan módon, ahogy a legtöbbeknek mégis felfoghatatlan vagy érthetetlen.

2012-ben kezdtem képződni, tanáraim Dr. Agócs Gabriella pszichiáter, Farkas Zita klinikai szakpszichológus, Vágvölgyi Dóra transzperszonális légzéstréner. 2014-ben szereztem család-és rendszerállító képesítésemet, a már meglévő természetgyógyász, fül-akupunktúrás addiktológus, Bach-viragterápiás tanácsadó mellé. Tanultam transzlégzést, újjászületést, meditációt. Tradicionális Reiki tanár és Source Memory Healing tanár vagyok. Ez utóbbi technika tette számomra igazán teljessé az állításokat, a két módszer együttesen olyan erővel bír, amit nem tapasztaltam még semmilyen más módszer esetében sem.

Ezen a képzésen minden tudást átadok kezdve a klasszikus Hellingeri családállítástól a rendszerállításon, karma állításon, lélekmozgásos terápián és újjászületésen át (régi nevén születésterápia) a Source Memory Healing - Forrás Emlék Meditáción keresztül, valamint azt, hogy a különböző módszereket hogyan lehet együttesen jól használni. A különböző tanult és használt segítő módszerek vegyítése nem a minőség rovására történik, a képzés egy olyan sajátos és egyedi komplex tudást kíván átadni, melyet a végzett tanulók biztonságosan használhatnak saját egyéni képességeik kibontakoztatásának megfelelően.

A szakmai modulok előadásai vendégelőadók részvételével is történik.

A tanfolyam önismereti célokra és szakképzet rendszerállítói, családállítói munkára egyaránt elegendő elméleti és gyakorlati tudást biztosít. A tanulóknak lehetőségük van - és ajánlott is - részt venni családállító csoportokon a képzés keretein kívül is.

Tervezett ütemezés: 12 hónapon át, havonta egy teljes hétvége, péntek-szombat-vasárnap. A tanfolyam záró vizsgával végződik.

Részvételi díj: 48.000 Ft / alkalom (3 nap).

 

Vidékieknek szállás lehetőséget biztosítunk.

1. alkalom: május 7-8-9.

2. alkalom: június 4-5-6.

3. alkalom: július 9-10-11.

4. alkalom: szeptember