All Hands In

Kezdés: 2022. Január

-ITR-
 integrált transzperszonális rendszerállító képzés

Jelentkezési határidő: 2021. december 20.

Az elmúlt években egyre erősödött bennem a hívás, hogy átadjak minél többet abból a csodálatos és sokrétű tudásból, ami nemcsak megváltoztatta és változtatja ma is, minden nap az életemet, hanem segített már olyan nagyon sokaknak: élőknek, holtaknak, embereknek, állatoknak, Földnek és más civilizációknak.

 

Az első évfolyam a visszaigazolás és a bizonyosság, hogy ez a képzés valóban azt adja, amit éreztem, hogy adni fog.

Az elméleti tudás, a személyes gyakorlatok, az őszinte megnyilvánulások és megélések a csoport megtartó erejében, a találkozások folytonossága, az elköteleződés, a folyamatos összerendeződés, az intimitás, a feltétel nélküli elfogadás és szeretet, és a sok sok év terápiás tapasztalatai hatalmas ERŐ, mely életed végéig kísér majd és megtart, de a képzés lezárultával már nem kívül, nálam, hanem Benned, mindenhol, és bárhol.

10 éve része a családállítás az életemnek, mondhatom, hogy ez egyfajta szemléletté, életfelfogássá, életminőséggé vált. Kialakított bennem és körülöttem egy rendszert és hitrendszert, ami jó, érthető, logikus, és mégis spirituális, univerzális és multidimenzionális: érezhető, olyan módon, ahogy a legtöbbeknek mégis felfoghatatlan vagy érthetetlen.

2012-ben kezdtem integrál szemléletű családállítóként képződni, tanáraim Dr. Agócs Gabriella pszichiáter, Farkas Zita klinikai szakpszichológus, Vágvölgyi Dóra transzperszonális légzéstréner. 2014-ben szereztem család-és rendszerállító képesítésemet, a már meglévő természetgyógyász, fül-akupunktúrás addiktológus, Bach-viragterápiás tanácsadó mellé. Tanultam transzlégzést, újjászületés vezetést, meditációt, coachingot, kineziológiát, szakrális női gyógyítást, csoportdinamikát, asztrológiát. Tradicionális Reiki tanár és Source Memory Healing tanár vagyok. Ez utóbbi technika tette számomra igazán teljessé az állításokat, a két módszer együttesen olyan erővel bír, amit nem tapasztaltam még semmilyen más módszer esetében sem.

Ezen a képzésen minden tudást átadok kezdve a klasszikus Hellingeri családállítástól a rendszerállításon, karma állításon, lélekmozgásos terápián és újjászületésen át (régi nevén születésterápia) a Source Memory Healing - Forrás Emlék Meditáción keresztül, valamint azt, hogy a különböző módszereket hogyan lehet együttesen jól használni. Empataként és Indigóként az Új Világ működését hoztam a Földre, a képzés célja ennek a szemléletnek a legyökereztetése, átadása, terjesztése, hogy minden és bármi lehet, amikor az 5. dimenzióban és Szív térben létezünk és működünk már. A terápiák is változnak, most minden változik, ezzel a szemlélettel és nyitottsággal haladunk együtt, közösen, saját élményeken keresztül, a legmélyebb mélységekig lemerülve, mert hiszem, hogy jó terapeuta csak az lehet, aki saját magán átégetve a saját történeteit, vakfoltjait megismerve, árnyékmunkában elmerülve lehet.

Közös utunk az egy év alatt a Békés Harcos Útja, a mély és intenzív transzformáció útja, a tiszta tudatosság és rálátás útja, a Bátorság útja. Elköteleződést és elhatározást vár a résztvevőktől, hogy a nehéz helyzetekben is legyen Erő a maradásra és a további belső utazásokra.

A különböző tanult és használt segítő módszerek vegyítése nem a minőség rovására történik, a képzés egy olyan sajátos és egyedi komplex tudást kíván átadni, melyet a végzett tanulók biztonságosan használhatnak saját egyéni képességeik kibontakoztatásának megfelelően. A képzés egyszerre önismereti zárt csoport és terápiás kiképző csoport, nem feltétel, hogy a segítő szakmában dolgozz, és az sem, hogy majd Te is családállítóként dolgozz.

A tanfolyam önismereti célokra és szakképzet rendszerállítói, családállítói munkára egyaránt elegendő elméleti és gyakorlati tudást biztosít. A tanulóknak lehetőségük van - és ajánlott is - részt venni családállító csoportokon a képzés keretein kívül is.

Tervezett ütemezés: 12 hónapon át, havonta egy teljes hétvége, péntek-szombat-vasárnap. A tanfolyam záró vizsgával végződik.

Részvételi díj: 60.000 Ft / alkalom (3 nap).

 

Vidékieknek lehetőségük van a Központban megszállni.

Időpontok: Minden hónap utolsó kedd - szerda - csütörtök, 10.00-16.00-ig.

Szeretettel várlak a II. évfolyam csapatában,

Anna

0670-436-0076

anna.ozsvath@gmail.com