Astrology-Crystals

Asztrológia

Életút Elemzés születési dátum alapján

Amikor valaki megérkezik az élők sorába, a világmindenségben a születése pillanatában érvényes energiamintákat képviseli. A pillanat energiamintái leolvashatók az  égről, és a horoszkópban ábrázolhatók. Így a születési radix horoszkóp annak a bizonyos pillanatnak az energiatérképe, melynek energiáit a vele egy időben született ember személyesíti meg.

Ezen energiákat egy életre magunkra öltjük, mint testre szabott ruhát, hogy általa megtapasztalhassuk feladatainkat, s kifejleszthessük a születésünkkor kapott kozmikus erők képességeit. Állandó változásban élünk, így az asztrológia célja nem a jóslás, hiszen akkor a lelket vonná meg a tapasztalás lehetőségétől.


Az első lépés: A rend és a célok megismerése. Erőink és vágyaink megismerésére új dimenzió nyílik. Az asztrológia magasabb rendű értelme nem az, hogy miként változtassuk meg a sorsot, hanem segítségével felfedezzük képességeinket, így önértékelésünk megváltozik, más fényben tudunk rálátni feladatainkra. Megismerjük a cselekedeteinket mozgató érzéseket, így az akadályokra is megtaláljuk a megoldást.

A világban és ezzel párhuzamosan az emberi lelkekben lejátszódó hatalmas változások késztettek arra, hogy az asztrológia mellé az eszköztáramba  a különböző segítő technikákat, - kineziológia, Acces Consciousness, valamint művészeti alkotó munkák segítését, kísérését felvegyem.


Az asztrológia, mint intuitív tudomány nagyon jó  rálátást ad a lelki munkához, melynek célja mindig a lélek egyensúlyba hozása. 

Tájékoztat a válságszakaszok idejéről, mutatja életciklusaink változásait. Segíti behangolni egyéni erőforrásainkat.

A felismerések által tisztelet és önbizalom születik, a kreativitás felszabadul, más rálátást kapunk választásainkra , kapcsolatainkra.

Az életet folyamatában  látni így, nem pedig különálló eseményekként.

A tanácsadói munkám mellett festőművészként alkotok, tanítom a művészi rálátást, a képi ábrázolást.

A most kialakult helyzet fokozottan rámutat elakadásainkra, változásainkra, felelősségünkre, hol kell változtatnunk nézőpontot. 

Szívesen várlak, ha úgy döntesz készen állsz egy csodálatos felfedezésre magaddal. 

Minden csak választás kérdése, s a választásunkkal indul a jövő létbehívása.


Várlak szeretettel Szerdai napokon a Levendula Lélek Központban!

Őri Katalin

Asztrológus, Dharma-Tanító, Képzőművész

Katalin bemutatkozóját itt találod!

Árainkról itt tájékozódhatsz.