Helyiségek

Egyéni- és csoportos terápiás- és meditációs szobák bérelhetők.


Legyél Te is a Levendula Fénymunkás Csapatának a tagja! 2020 májusában nyíló csodálatos és gyönyörűséges Hegyvidéki Lélek Központ, egyedülálló módon gyermekfelügyeleti- és megőrző lehetőséggel!


Eljött az idő és a lehetőség, hogy a gyógyító és segítő szakmák tiszta szívű elkötelezettjei együtt, közösen, összefogva és összedolgozva emeljék és segítsék az emberiséget mind kollektív, mind egyéni szinteken. A hozzánk forduló klienseket egy komplett csapat várja széles spektrumú szolgáltatásokkal, hogy test - lélek - szellem szintjén találjanak vissza a harmóniához és önmagukhoz. Ha Te is hívást érzel, hogy csapatunk tagja légy, várunk szeretettel. 

P1070140a.jpg

Szivárvány szoba - 10 nm

10 nm-es, Déli fekvésű, napfényes, kertre néző, csendes, frissen felújított és berendezett terápiás szoba bérelhető fix napokra elsősorban pszichológusoknak, pszichiátereknek, coach-oknak, kineziológusoknak, terapeutáknak. Wi-fi, felszerelt konyha, masszázs ágy van. Lehetőség van a központi honlapon való megjelenésre és reklámozásra.

P1070146.jpg

Fehér Szoba  - 20 nm

Egyéni- és csoportos terápiákra, előadásokra, tanfolyamokra berendezett Déli fekvésű, napfényes, kertre néző, csendes szoba pszichológusoknak, terapeutáknak, családállítóknak, oktatóknak fix napokra igénybe vehető, wi-fivel, teljes berendezéssel, felszereltséggel, étkező konyha és terasz használattal.

P1070143.jpg

Vörös szoba  - 22 nm

22 nm-es, csendes, világos meditációs szoba kristályokkal hangolva csoportos foglalkozásokra, jógára, zene- és hangterápiára, jóga matracokkal, meditációs ülő párnákkal, pokrócokkal, wi-fivel. Felszerelt konyhával, fürdőszobával és terasz használattal. Előre egyeztetett időben, létszámtól függetlenül, hétköznap 2500 Ft /óradíjjal, vagy teljes nap 20.000 Ft bérleti díjjal. Hétvégén 3500 Ft / óra vagy 20.000 Ft / teljes nap.