Sunrise on Nature

Endre

Családomban az emberek szeretete alaptanítás volt számomra. Nagymamám mellett, aki szellemgyógyász és reiki mester volt alapvetés volt, hogy nekem is ezen irányba kell elindulnom. Lenyűgözött a tudása,és hogy az emberek egymásnak adták a kilincset nála,és mindenkinek tudott segíteni.  Első képzésem egy reiki tanfolyam volt éppen nála. Ennek már lassan 25 éve, azóta több mint 50 db képzésen vagyok túl itthon és külföldön egyaránt.

 

Kezdetben a masszázsok minden válfajával ismerkedtem meg (gyógy, sport, frissítő, relax, mélyszöveti, thai, mézes, bambusz, csokis, lávaköves). Ezekre főleg hotelekben volt nagy kereslet /Hunguest Hotel Kikelet Pécs 4*, 4 év, Ms Vista Prima 5*német luxus hotel hajó 1 év/. Majd következett 8 hónap Anglia, ahol egyetem mellett az egyetemi kosárlabda csapat terapeutájaként rájöttem, hogy az én utam a fájdalom megszüntetése. Így több terápiás képzési lehetőség felé fordultam, amit világhírű német és holland oktatóktól sajátítottam és sajátítok el a mai napig is. A tanultakat hasznosíthattam a magyar utánpótlás női kosárlabda válogatottnál 1 világ-, és 2 Európa-bajnokság, illetve a Holland női vízi hoki válogatott terapeutájaként világbajnokságon.

 

Fontos számomra, hogy ne minden emberre ugyanazokat a sémákat használjam, hanem lelket, szellemet, testet, embert egészként látva külön személyiségként kezeljek mindenkit.

Szeretettel várok minden régi és új vendégemet izom/ízületi, akár hegekből adódó problémák megoldásával. De természetesen várom kikapcsolódni, feltöltődni vágyó vendégeimet is hallgatásommal vagy éppen cserfes beszélőkémmel és humorommal. :)

Bejelentkezés előre, pénteki napokra:

0670-530-0217