Flower in Sunlight

Eszter

Eszter.jpg

Nagy Eszter Anna vagyok, holisztikus dietetikus.

25 éve foglalkozom táplálkozással, életmóddal, tanácsadással.

 

Minden 12 éves koromban kezdődött, amikor megismertem a jógát és a böjtölés hagyományrendszerét. Első nagyobb Böjtöm 15 évesen végeztem, a Böjt innen kezdve lett életem szerves része. Hogy tudásom elmélyítsem, elvégeztem a Semmelweis Egyetem Dietetika szakát. Ezután sok éven át vezettem Böjt táborokat.

 

Nagyon szerettem - és szeretem mind a mai napig - megmutatni az embereknek, mekkora gyógyító és regeneráló erő van bennünk. Erre is kiváló a Böjt hagyományrendszere. 

 

Gyermekeim születése után előadásokat tartottam életmód fesztiválokon, tanfolyamokon és nőiséggel kapcsolatos iskolákban. Ahogy a Fiúk nőttek, újraindítottam praxisom. 

Munkám alapját képezi a 4 Alappillér, - táplálkozás, folyadékfogyasztás, mozgás, önmagunkra szentelt idő - melynek vonalán sok sikerrel dolgozom évek óta. Egyéni kezeléseket talpreflexológiával, energetikai tisztítással, csakraterápiával, szellemgyógyászattal és aura elemzéssel egészítem ki, szukség esetén lakásszentelést is végzek.   

 

Publikálok, sok újságcikkben dolgozom szakértőként, előadásokat és tanfolyamokat tartok - melyeket folyamatosan megosztok a facebook és az Instagram oldalamon.

 

Különleges területet képvisel praxisomban a vérből végzett ételintolerancia teszt, amellyel 4 éve kezdtem el foglalkozni. Gyönyörűen fel lehet építeni az egyénre szabott étrendet illetve egy teljes életmódváltást a teszt eredményére és az egyéni kezelésekre. 

 

Nap mint nap erőt ad a pácienseim sikere - egy baba megfoganása, egy mióma felszívódása vagy akár egy helyreállt inzulin eredmény.  

A Levendula Lélek Központban keddi és vasárnapi napokon dolgozom.

Szeretettel várok mindenkit!

Nagy Eszter Anna

Holisztikus dietetikus, intolerancia szakértő

www.nagyeszteranna.com

06 70 323 5365