Image by Joanna Kosinska

Anna

a2.png

Ozsváth Anna vagyok, Integrál szemléletű Család- és Rendszerállító, Fül-akupunktúrás addiktológus, Párkapcsolati Coach, Női Kör Vezető, Tradícionális Reiki Mester Tanár és Source Memory Healing tanár;

A Levendula Központ vezetője.

1984-ben születtem a Halak jegyében, Rák ascendenssel, ami már önmagában is magyarázhatná az emberek, az emberi kapcsolatok és problémák, nehézségek iránti érdeklődésemet, de mostanra már tudom, hogy ez ennél sokkal összetettebb. Sokáig kerestem a válaszokat a problémáimra és arra, miért történnek velem meg olyan dolgok, melyeket senki nem ért, melyekre nincs magyarázat, melyek hatásai a személyiségemre és az érzéseimre a legjobb tudással is csak olyan címkét kaptak, mint generalizált szorongó, hipochonder, túlérzékeny, kissé neurotikus, túlmisztifikáló és álmodozó. A megoldást abban kerestem, hogyan lehet a túlérzékenységet megváltoztatni, elnyomni, az idegrendszeremet megerősíteni, átprogramozni. Amíg nem értettem magam és amíg elhittem, hogy velem baj van, addig áldozati szerepekben éltem, az összes kapcsolatom is áldozatiságra épült, tele voltam elfojtott és elnyomott érzésekkel, leszakadt személyiség- és lélekrészekkel, önbizalomhiánnyal, önbántalmazással és szeretetlenséggel. Nem értettem, ha mindenkinek csak mindig adok, miért bántanak végül, és miért mindig szenvedés jut békesség és szeretet helyett. 

 

Empata és Indigó vagyok, Szuperérzékeny, Tisztánérző és Tisztánhalló Médium.

Saját utamon keresztül értettem meg, hogy mindannyiunknak helyünk van a világban, úgy, ahogy vagyunk, mert mindannyian fontosak és értékesek vagyunk, és az érzékenységünk, a traumatizáltságunk, a nehéz sorsunk vagy a nehéz gyermekkorunk nem ok arra, hogy egy életen át rejtőzködjünk és kirekesszük magunkat a világból. Saját működésünk, érzéseink megértése lehetőséget ad a változtatásra, önmagunkért felelősséget vállalva pedig megváltoztathatjuk és felülírjhatjuk a tudattalan programjainkat is.

Nem tartom hatékonynak az éveken keresztül fenntartott terápiás folyamatokat, az intenzív transzformációban hiszek. Együtt használom a transzperszonális pszichológiát, az integrál szemléletű családállítást és a Source Memory meditációt. Az elmúlt évek bebizonyították, hogy mindösszesen egy - két alkalom is elég ahhoz, hogy gyökeres, sorsfordító változásokat érjünk el.

Minden kliensemet az önállóságra bíztatok, ezért is ajánlom a Source Memory Meditáció kezdő tanfolyam elvégzését mindenkinek, aki a tudatosság és az önfelvállalás útját szeretné járni. Kis létszámban, maximum 10-12 fő számára tartok tanfolyamokat, hogy családias hangulatban, interaktív módon tudjunk haladni, sok gyakorlattal, tapasztalatok megbeszélésével.

 

13 éve dolgozom Segítőként, Integrál szemléletű család-és rendszerállító, természetgyógyász, női körvezető, párkapcsolati coach, Tradícionális Reiki mester tanár és Source Memory Meditáció tanár vagyok. Tanultam kineziológiát, transzlégzést, születésterápiát és szakrális nőiség gyógyítást. Jelenleg a Testmunkával ismerkedem, tanulom magamon is a traumaoldás fiziológiás öngyógyítását, és ismét belevetettem magam a szakrális nőiség tanításokba egy Papnő képzésen.

-----------------------------------------------------

 

Kicsi koromtól kezdve vonzott minden, ami természetfeletti, érdekelt, hogy mi van a láthatón túl, mi történik velünk például, ha meghalunk... máig emlékszem az érzésre, mikor apukám azt mondta, eltemetnek a föld alá, és ennyi. Vége. Emlékszem, mert nem tudtam elfogadni a válaszát. Nemrég megértettem, milyen fontos szerepet játszott életemben ez a történés, hogy az emlék volt a forrásemléke a magamba, a természetfelettibe és a képességeimbe vetett hitem hiányának. 

Akkor még, gyermekként talán emlékeztem valamire abból, ahonnan mind érkezünk, mára viszont sokévi keresés, kutatás, tanulás és tapasztalás után biztosan tudom, hogy az Élet sokkal több annál, mint amennyit látni enged magából, és mi, emberek sokkal többre vagyunk képesek annál, mint amennyit gondolunk magunkról. Hiszek benne, hogy - bár nem tudatosan, de a korlátaink nagy részét mi teremtjük, így mi magunk is vagyunk képesek lebontani azokat. Sokszor pedig olyan erők hatnak ránk, amik erősebbek mindennél... ebben az esetben is fontos tudni, hogy van választásunk, és főleg, lehetőségünk: megérteni, megismerni a valódi okokat, és onnan meglátni a megoldáshoz vezető utat.

Hiszek benne, hogy minden létrejött problémának létezik megoldása, hogy minden elviselhetetlenül nehéz helyzet is elfogadhatóvá válhat, azonban ez sokszor nem megy segítség nélkül. Minden ember életében adódhatnak olyan helyzetek és időszakok, amikor elveszettnek, kétségbeesettnek, magányosnak, tanácstalannak, gyengének érzi magát. Bárki kerülhet olyan helyzetbe, amikor úgy érzi, nem találja a megoldást, nem látja a kiutat, esetleg úgy érzi, mindent megpróbált már, mégsem érte el a várt eredményt.

 

Ezekben a helyzetekben, ha szeretnéd, szívesen kísérlek társként utadon, támaszt nyújtok és megtartalak, míg visszatalálsz önmagadhoz, míg újra erős leszel, míg már segítség nélkül is képes leszel  haladni.

 

Tanulmányaim:

Elsőként a Bach-virágterápiával és a Reikivel ismerkedtem meg 2006-ban, Dávid Zsuzsinál (Original Bach Level I., II.) és Kincsverő Máriánál (Reiki I., II., III) tanultam. Ezt követően elvégeztem előbb az általános természetgyógyászati és egészségügyi képzéseket, majd kínai orvoslást, különböző masszázsokat, akupresszúrát és fül-akupunktúrát tanultam. Természetgyógyász képesítésemet fül-akupunktúrás addiktológusként szereztem meg, 2008-ban.

A Transzperszonális Légzés Intézetben vettem részt először újjászületésen, és itt ismertem meg a transzlégzést is. Innen már egyenes út vezetett az Integrál Szemléletű Családállító képzésre, ahol Dr. Agócs Gabriellától, Farkas Zitától és Vágvölgyi Dórától tanulhattam, majd 2014-ben sikeres vizsgát tettem, és jogosultságot szereztem családfelállítói, szervezetfelállítói és testterápia alapjai  munkára.

2018-ban Dr. Mészáros Ádámtól Párkapcsolati Coachingot tanultam, ahol Házassági Tanácsadóként szereztem oklevelet.  Egyik álmom vált valóra 2018-ban, mikor személyesen Dr. Buda Lászlótól nyerhettem betekintést a Szomatodráma világába egy alaptréning képzésen, így részben ezt a módszert is beépíthettem az integrál szemléletű állításokba.

2019-ben elvégeztem a Touch For Health kineziológia képzéseit, most One Brain kineziológiát (érzelmi stresszoldás) tanulok. 

2019. november 13-án Tradícionális Reiki Mester Tanár avattak.

2020. Márciusában Női Kör Vezető Facilitátor oklevelet szereztem.​

2020. nyarán Szilasi Mártinál kezdtem képződni, 2020. októberében pedig a Source Memory Healing első tanári képzésén vettem részt és vizsgáztam sikeresen.

Kedd, Szerda és Csütörtöki napokon dolgozom egyéniben,

hétvégi csoportjaimra és tanfolyamokra a Programok alatt leírt időpontokra tudsz jelentkezni.

Írásaimat Facebook oldalamon követheted és olvashatod.

 

anna.ozsvath@gmail.com

0670-436-0076

 

 

"Uram, adj türelmet,
Hogy elfogadjam, amin nem tudok változtatni,
Adj bátorságot, hogy megváltoztassam,
Amit lehet, és adj bölcsességet,
Hogy a kettő között különbséget tudjak tenni.

Uram, tégy engem békéd eszközévé,
hogy szeressek ott, ahol gyűlölnek,
hogy megbocsássak ott, ahol megbántanak,
hogy összekössek, ahol széthúzás van,
hogy reménységet keltsek, ahol kétségbeesés kínoz,
hogy fényt gyújtsak, ahol sötétség uralkodik,
hogy örömet hozzak oda, ahol gond tanyázik.
Ó Uram, segíts meg, hogy törekedjem,
nem arra, hogy megvigasztaljanak, hanem hogy én vigasztaljak,
nem arra, hogy megértsenek, hanem arra, hogy én megértsek,
nem arra, hogy szeressenek, hanem hogy én szeressek.
Mert aki így ad, az kapni fog,
aki elveszíti magát, az talál,
aki megbocsát, annak megbocsátanak,
aki meghal, az fölébred az örök életre.
Amen"

Assisi Szent Ferenc imája

  • Facebook