Image by frank mckenna

Source Memory Healing

Forrás Emlék Meditáció  egyéni vezetéssel

A 90 perces ülés egy konzultációból, beszélgetésből, és folyamatvezetésből áll. Kellemes zenére, kényelmesen fekve, alkalmazva a 8-as csakrás meditációt a Vivation légzéstechnikával, egy módosult tudatállapotba, finom transzba kerülve - amikor már az agy Alfa, Théta és Delta agyhullámokat használ - de önmagad tudatosságát nem elveszítve, teljesen biztonságban érezve magad utazunk befelé, a személyes és kollektív tudattalanod mélyére, ahol a különböző és bármiféle elakadásaid Forrásemlékeit keressük meg. Ezeket meglátva, felszínre hozva, érzelmi töltetüket elengedve és testedből is kiengedve azok lenyomatait, a Test-Lélek-Szellem szintjén vagy képes azonnali változtatásra, generációs-, inkarnációs-, tanult- vagy örökölt viselkedési minták elengedésére, megváltoztatására, átírására.

A folyamat során végig vezetlek, biztonságos teret tartva Neked, hogy meg tudd engedni magadnak az összes olyan érzést és kifejeződést, amit eddig esetleg nem mertél, vagy nem tudtál megengedni eddig. Megláthatod önmagadnak és működéseidnek a legmélyét, játszmákat, melyekkel saját magad szabotálod, emberi kapcsolatokat, egészségügyi problémák és betegségek okait, programokat, melyek megakadályoztak eddig a teljes kibontakozásban, önérvényesítésben, gazdagságban, örömteli megérkezésben és boldog, teljes élet kialakításában.

Senkinek nem sorsa a szenvedés. Olyan időket élünk, amikor minden lehetőséget és képességet megkapunk a változtatáshoz, ehhez csak egy döntést kell meghozni. A választás a Tied. Én már döntöttem.

Az eddigi tapasztalatok és visszajelzések minden elképzelést felülmúlóak, egyetlen alkalom gyökeres és visszavonhatatlan változást hozhat a Te életedbe is.

A módszerről:

"A Source Memory Meditáció módszerét Szilasi Márti alapította, megszületését az az igény és érzés hívta létre, hogy mélyebb megértésekhez és az állandó ásás és a felszíni tisztogatás helyett egy határozott szándékkal, ahhoz a karmikus forrásemlékhez menjünk, ahonnan indul egy adott probléma. A legelső forráshoz eljutni azonban csak egy mély állapotban lehetséges. Egy olyan megváltozott tudatállapotban, ami közben az egó védekező mechanizmusa a minimumra korlátozódik és mély, elementális kapcsolat születik meg a lelkünkkel, érzéseinkkel és ebben a mély állapotban képesek vagyunk a hárítás, az elkerülés helyett a belemenést és feloldást választani.


Ehhez gyakorlott vezető kell, aki elvisz oda és olyan biztonságos teret tud tartani a folyamat alatt, ahol mindez megtörténik. Az eszköz, amivel mélyre megyünk, egy nagyon ősi meditációs technika, mely gyakorlást igényel, de ha a vezető képes ebben sok időt tölteni, akkor a kliens is képes lesz belemenni. A törvényekkel karöltve dolgozunk, mint pl. a karma törvényével, az igazság törvényével, az egyensúly és a harmónia törvényével, hogy a rend helyreálljon. A meditáció rendszeres gyakorlása segít abban, hogy egy idő múlva magunknak is képesek legyünk oldásokat csinálni és végre önmagunk mesterévé válhatunk. Mindegyikünk saját útján találkozik tanárokkal, mesterekkel, akikkel egy ideig együtt megy az úton, de a cél mégis csak az, hogy megérkezzünk egy mély csendbe, amiben mindennek és mindenkinek az elfogadása van és béke, öröm és bőség!" Szilasi Márti

A Source Memory Meditáció™ forrásemlék meditációt jelent.

Forrásemléknek nevezünk minden olyan alapélményt, tapasztalást, traumát, amely erőteljes érzelmi töltettel bír. Ezek a forrásemlékek jöhetnek a jelen életből, a fogantatástól a jelen pillanatig, de jöhetnek előző életekből, vagy akár a felmenőktől, generációs mintaként.

Mindenképpen fontos hangsúlyozni az erőteljes érzelmi töltést. Ezekhez az emlékekhez azután különféle korlátozó hitrendszerek fűződnek fel, amelyeken keresztül azután teremtjük a saját valóságunkat, az életünket.

A technika alapja egy több ezer éves meditációs módszer, amely az ősi trika filozófiából ered. Nyolcas csakrás meditációnak nevezzük. A nyolcas csakra az isteni tudatosság, könyörületesség és a karmikus lenyomatok energetikai központja. Ez a meditáció korábban kizárólag a keleti szerzetesek számára volt hozzáférhető. A meditáció során az agy dominánsan delta agyhullámra kerül, amely a mélyalvás állapota, a gyakorlás során egyfajta éber mélyalvásba kerülünk. A meditáció hatására aktiválódnak a karmikus emlékek, s ez elég mély tudatállapot ahhoz, hogy forrásemlékek keresésébe kezdjünk, s ha megtaláltuk, feloldjuk a traumatikus emlékeket a tiszta tudatossággal való kapcsolaton keresztül. Nagyon fontos tapasztalat és megfigyelés, hogy mélyen lévő karmikus emlékek, traumák feldolgozása, oldása valóban tartós eredményt hozó módon sem alfa, sem théta agyhullámon, a karma törvénye nélkül nem lehetséges.

A karma cselekvést jelent. Minden egyes gondolatunknak, kimondott szónak, cselekedetünknek következménye van. Ez a következmény lehet negatív, pozitív vagy semleges. A pozitív következmény azt jelenti, hogy a tettünk boldogságot, örömet, szeretetet teremt. A negatív cselekedeteink fájdalmas, szenvedéssel teli következményeket jelentenek.

Az univerzumunkat törvények szabályozzák, ezek közül a karma törvénye az, amelyik az egyensúly megtartásáért felelős. Ez azt jelenti, hogy megtanít bennünket életeken át, hogy az univerzum működését megértve egyre jobb és boldogabb emberré válhassunk. A karma törvényével való munka elképzelhetetlen az erények kifejlesztése és gyakorlása nélkül.
A forráshoz, Istenhez a belső tisztaságon át vezet az út.

A Source Memory Meditáció gyakorlásáról a legjobb visszajelzés a saját életünkben tapasztalható tartós, pozitív változás. A Source Memory Meditáció azok számára javasolt technika, akik úgy érzik, hogy vannak olyan részei az életüknek, amelyek akár több éves belső munka hatására sem változnak, s akik hajlandóak elég mélyre menni a tartós változás érdekében.