sourcememorygold_logo_new_RGB_edited.jpg

Source Memory Healing - tanfolyam

Forrás Emlék Meditáció

Szeretnéd, hogy legyen egy saját kulcsod a tudatalattidhoz? Egy kulcsod a saját biológiai DNS rendszeredhez, az idegrendszeredhez, az agyi működésedhez, a sejtjeidhez, az testi-lelki-szellemi egészségedhez, a gondolkodásodhoz, örökölt és tanult mintáidhoz, múltadhoz, jövődhöz, sorsod alakításához? A generációs és inkarnációs mintázataidhoz? Kollektív tudathoz? A mindenséghez? Ha most azt hiszed, ez nem lehetséges, vagy talán, vannak, akiknek az, de nem neked, jó ha tudod: ez is egy hitrendszer, egy tanult és rögzült gondolkodási minta, melyet önmagad egyedül is képes vagy átalakítani, visszavonhatatlanul megformálni és újjászülni, úgy, ahogy az Neked jó, ahogy valóban Neked jó.

Olyan időt élünk, amikor olyan életet teremthetsz és élhetsz, melyre mindig vágytál. Amikor kiléphetsz minden eddigiből, ami már nem szolgál, ami akadályoz, ami visszahúz, ami nem hagy továbblépni, szárnyalni, emelkedni, boldognak lenni, gazdagnak lenni, érzésekben, társakban, anyagiakban, mindenben, bármiben.

Olyan időt élünk, amikor mindenki számára elérhetővé vált az a tudatszint, ahol már képesek vagyunk minden eddigi képzeletedet felülmúlóan megváltoztatni és irányítani az életünket, úgy, ahogy azt most még el sem tudod képzelni!

Olyan időt élünk, amikor az emberi tudat kollektívan meglépett egy olyan szintet, ahonnan az ember újra isten-emberré válhat, az eddigi legkönnyebb és legnehezebb módon, egyszerre.

 

Tudd, hogy mindannyian, akik most ezt a világot éljük, vállaltuk ennek az időszaknak a megtapasztalását, ahogy minden velünk történő személyes és világszintű történés tapasztalását is. Hogy ez a tapasztalás végül hova visz, az mindenkinek saját, egyéni felelőssége. Mit választasz végül? Hol tartasz most? Áldozat vagy és elszenveded, túléled a történéseket, vagy felemelkedsz és átlépsz a világi játszmákon, a valóságot és a fejlődés útját választva?

Létezik a kulcs, mely olyan kapukat nyit meg, ahol a döntés a Tiéd, az irányítás a Tiéd, a választás a Tiéd. A kulcsot viszont nem adják ingyen. Tiszta szív és alázat szükséges hozzá. Vannak, akik jól tudják ezt és felhasználják a tudást mások ellen. És vannak olyanok, sokan, egyre többen, akik sorfalat álltak ez ellen az erő ellen, a szeretet és a jobb világ érdekében, és óriási bátorsággal néznek szembe nap mint nap önmagukkal, felelősségvállalással, és javítanak, jobbítanak és tesznek azért, hogy önmaguknak és mindenkinek jó legyen. Lehetséges.

Az egyik ilyen kulcs a meditáció, és a Source Memory Healing.

Most, Téged is vár egy ilyen kulcs...

Nem szükséges előképzettség, sok éves tanulmány vagy meditációs gyakorlottság. Az sem baj, ha soha életedben nem meditáltál, vagy próbáltad, de eddig nem sikerült. Megtanítom lépésről lépésre, hogyan indulj el és haladj ezen az úton, hogy magabiztosan, saját tapasztalataidon keresztül építve érkezz meg egy magasabb tudatszintre, ami a hétköznapjaid során a mindennapjaidat teljesen átszervezi, magasabb rezgésre emeli, ahol egészségesebb, szerethetőbb, örömtelibb és boldogabb életet fogsz élni.

 

Megtanítom, hogyan válik hozzáférhetővé számodra a saját elakadásaid oka, hogyan ismerd fel az önszabotáló hitrendszereket, melyek meghatározzák a történéseket az életedben: az anyagi-, párkapcsolati-, egészségügyi-, kapcsolati-, családi programjaidat, valamint a sikert, életvezetést, önbizalmat, öröm megélést, szexualitást, stb., befolyásoló és meghatározó mintákat . Elmondom és megmutatom, hogyan keresd meg és oldd ki azokat a forrásemlékeket, amik tudattalanul gátolnak Téged a haladásban, a céljaid elérésében, és hogyan építs ki új programokat, DNS szinten.

A kezdő tanfolyam két napos intenzív megtapasztalás, ahol megtanuljuk a Source Memory Healing alapjait. Utána képes leszel arra, hogy magadon is végezz folyamatot, hogy tudatos legyél minden szavadra, cselekedetedre, hogy megértsd, hogy társteremtő vagy, tehát a gondolataid, szavaid, érzelmeid teremtő erejével képes leszel változtatni az életeden.

Meg fogod érteni, hogy te vagy a felelős a saját életedért, és ha ezt megérted, abbahagyod mások- és a külvilág okolását a nehézségek és hiányok miatt. Új tudatszintre érkezel, amelyet úgy hívunk, hogy a tudatosság szintje. A tudatos ember minden nap ebben éli az életét, és érti, tudja, hogy az univerzumban rend van, és a saját életében is lehet rendet teremteni úgy, hogy saját magával kezdi a munkát.

A tanfolyamot elvégzettek képesek lesznek a Lótusz meditációra és a Nyolcas csakrás meditációra, ezen keresztül saját forrásemlékek keresésére és öngyógyításra.

A Haladó tanfolyamon már a felső isteni csakrákkal dolgozunk (8-12.) és mélyítjük tudásunkat az eddig tapasztaltakról, valamint megtanultok biztonságosan párban dolgozni, egymásnak SM folyamatot vezetni, és az idő földi tengelyen a jövőbe utazni.

Mindkét tanfolyam két napos.
A képzések ára egységesen: 60.000 forint.

A tanfolyamot tartja: Ozsváth Anna, Source Memory Healing tanár

Tanfolyami időpontokat a Programoknál találod.