sourcememorygold_logo_new_RGB_edited.jpg

Source Memory Healing - tanfolyam

Forrás Emlék Meditáció

Szeretnéd, hogy legyen egy saját kulcsod a tudatalattidhoz? Egy kulcsod a saját biológiai DNS rendszeredhez, az idegrendszeredhez, az agyi működésedhez, a sejtjeidhez, az testi-lelki-szellemi egészségedhez, a gondolkodásodhoz, örökölt és tanult mintáidhoz, múltadhoz, jövődhöz, sorsod alakításához? A generációs és inkarnációs mintázataidhoz? Kollektív tudathoz? A mindenséghez? Ha most azt hiszed, ez nem lehetséges, vagy talán, vannak, akiknek az, de nem neked, jó ha tudod: ez is egy hitrendszer, egy tanult és rögzült gondolkodási minta, melyet önmagad egyedül is képes vagy átalakítani, visszavonhatatlanul megformálni és újjászülni, úgy, ahogy az Neked jó, ahogy valóban Neked jó.

Eljött az idő, amikor olyan életet teremthetsz és élhetsz, melyre mindig vágytál. Amikor kiléphetsz minden eddigiből, ami már nem szolgál, ami akadályoz, ami visszahúz, ami nem hagy továbblépni, szárnyalni, emelkedni, boldognak lenni, gazdagnak lenni, érzésekben, társakban, anyagiakban, mindenben, bármiben.

Eljött az idő, amikor én is ki merem és ki tudom jelenteni, hogy létezik a kulcs, van az a kulcs, és elérhetővé vált az a kulcs, amit elfogadva és használva képes vagy minden eddigi képzeletedet felülmúlóan megváltoztatni és irányítani az életed, úgy, ahogy azt most még el sem tudod képzelni!

Eljött az idő, amikor az emberi tudat kollektívan meglépett egy olyan szintet, ahonnan az ember újra isten-emberré válhat, az eddigi legkönnyebb és legnehezebb módon, egyszerre.

Tudd, hogy mindannyian, akik most ezt a világot éljük, vállaltuk ennek az időszaknak a megtapasztalását, ahogy minden velünk történő személyes és világszintű történés tapasztalását is. Hogy ez a tapasztalás végül hova visz, az mindenkinek saját, egyéni felelőssége. Mit választasz végül? Hol tartasz most? Áldozat vagy és elszenveded, túléled a történéseket, vagy felemelkedsz és átlépsz a világi játszmákon, a valóságot és a fejlődés útját választva?

Létezik a kulcs, mely olyan kapukat nyit meg, ahol a döntés a Tiéd, az irányítás a Tiéd, a választás a Tiéd. A kulcsot viszont nem adják ingyen. Tiszta szív és alázat szükséges hozzá. Vannak, akik jól tudják ezt és felhasználják a tudást mások ellen. És vannak olyanok, sokan, egyre többen, akik sorfalat álltak ez ellen az erő ellen, a szeretet és a jobb világ érdekében, és óriási bátorsággal néznek szembe nap mint nap önmagukkal, felelősségvállalással, és javítanak, jobbítanak és tesznek azért, hogy önmaguknak és mindenkinek jó legyen. Lehetséges.

Büszkén állok ezek között az emberek közt, és büszkén vettem át a kulcsokat… melyek újabb kapukat nyitottak, és nyitnak nap mint nap.

Most, Téged is vár egy ilyen kulcs...

Nem szükséges előképzettség, sok éves tanulmány vagy meditációs gyakorlottság. Az sem baj, ha soha életedben nem meditáltál, vagy próbáltad, de eddig nem sikerült. Tiszta szív és alázat szükséges csupán.

A kezdő tanfolyam két napos intenzív megtapasztalás, ahol megtanítjuk a Source Memory Healing alapjait. Utána képes leszel arra, hogy magadon is végezz folyamatot, hogy tudatos legyél minden szavadra, cselekedetedre, hogy megértsd, hogy társteremtő vagy, tehát a gondolataid, szavaid, érzelmeid teremtő erejével képes leszel változtatni az életeden.

Meg fogod érteni, hogy te vagy a felelős a saját életedért, és ha ezt megérted, abbahagyod mások- és a külvilág okolását a nehézségek és hiányok miatt. Új tudatszintre érkezel, amelyet úgy hívunk, hogy a tudatosság szintje. A tudatos ember minden nap ebben éli az életét, és érti, tudja, hogy az univerzumban rend van, és a saját életében is lehet rendet teremteni úgy, hogy saját magával kezdi a munkát.

-A gondolatok, szavak, érzelmek teremtő ereje
-A Source Memory Healing története, megszületése
-A testbe való leszületésünk célja, értelme
-Az elme jéghegy modellje, tudatalatti, tudatfeletti magyarázata, kollektív tudattalan
-Morfogenetikus mező és magyarázata
-A sejt szerkezete, a DNS és működése
-Agyhullámok (alfa, béta, théta, gamma és delta)
-Csakrák, energiaközpontok. Részletesen a hét csakráról, érintve a többi 5 isteni csakrát és a kéz és talpcsakrákat
-Kundalini, típusai, energiavezetékek, nadik
-Légzés alapok
-Aura
-Tudatosság a mindennapokban: testtudat, életmód, étrend
-Lótusz meditáció, amely mérhetően Theta és Delta agyhullámra visz
-Hitrendszerek, pozitív- és negatív
-Forrásemlékek és lényegük, szintek ahonnan jöhetnek ezek magyarázata
-Forrásemlék keresés, mint technika, folyamat bemutatása, ismertetése
-Alapvető negatív érzések, félelmek, a velük való munka
-Pozitív megerősítések, ezek hatásai
-Karmikus eskük, fogadalmak, ígéretek feloldása, elengedése
-Törvények az Univerzumban
-Nyolcas csakrás meditáció, amely Delta agyhullámra visz
-Öngyógyítás a nyolcas csakrából, Delta agyhullámon
-Tudatos bőségteremtés az erényeken keresztül
-Isteni párkapcsolat, annak behívása

A tanfolyamot elvégzettek képesek lesznek a Lótusz meditációra és a Nyolcas csakrás meditációra, ezen keresztül saját forrásemlékek keresésére és öngyógyításra.

A tanfolyam két napos.
A képzés ára egységesen: 60.000 forint

A tanfolyamot tartja: Ozsváth Anna, Source Memory Healing tanár

Tanfolyami időpontokat a Programoknál találod.