Image by Валерия

Viki

Széplaki Viktória vagyok, Vikinek hívnak. 1974. október 17-én születtem.
Tini korom óta érdekel minden, ami természetes! Elég hamar elkezdtem kutatni a belső és külső harmónia titkát. Elérésére különböző technikákat kezdtem használni (pozitív gondolkodás és önértékelés kialakítása, rendszeres mozgás, egészséges táplálkozás, önfejlesztés, természettel való kapcsolat…).


1998 óta foglalkozom emberekkel – segítőként, 2005 óta vezetek csoportokat: R.A.I. féle Reiki.
Emellett a kineziológia One Brain® módszerét oktatom 1-6. szintig (2013-tól vagyok a 3in1 Concept® hivatalosan elismert, szerződött tanára).


Folyamatosan fejlesztem magam – szakmai továbbképzéseken (főleg a kineziológia, ill. a belső művészetek terén - Tai-chi, Meditáció, Tudatfejlesztés…)
Szerető családi háttér támogat (Egy Igazi Társ és 2 gyerek – 1 fiú és 1 lány).


Hivatásom: Stresszoldás, agyintegráció, képességfejlesztés… Fő szakterületem a neuroenergetikai kineziológia (főleg LEAP, NEP, NEK, SIPS) és az alkalmazott fiziológia (AP). A kb. 2 órás stresszoldó, képességfejlesztő akupresszúrás programok az agykutatás, biofizika, biokémia új felfedezésein alapszanak, ötvözve a Kineziológiát (izomteszt, mint biofeedback) a több ezer éves múltú Hagyományos Kínai Orvoslás módszerével.


Segítségükkel feltérképezhető és feloldható a stressz és az energia egyensúlytalanság az idegrendszer területein, testünk energiapályáiban és különböző pontjain. NEM nyúlunk közvetlenül sem az idegrendszerhez, sem a szervekhez. Energetikai kiegyensúlyozással hatunk rájuk, így segítve a szervezet öngyógyító folyamatait.

A Levendula csapatában egyelőre Vasárnaponként tudlak fogadni Titeket, havonta egy alkalommal.


06-70/514-0885
info@harmonizalas.hu
Bővebb szakmai önéletrajz és egyéb infók: www.harmonizalas.hu
Kineziológia oktatás kapcsán: http://kineziologiatanfolyam.hu/

 

+36704360076

  • Facebook

©2020 by Levendula Lélek Központ. Proudly created with Wix.com