Image by Валерия

Viki

Fő szakterületem a neuroenergetikai kineziológia

Megkönnyíthetem az életedet:

  • mindennapi és eseti kihívások feszültségének oldásával

  • agyintegrációval – figyelem-, alvás-, beszéd-, látás-, hallás-, egyensúly, érzelmi zavarok, gondolkodási nehézség, ügyetlenség, vizsgadrukk, tanulási gondok esetén

  • ha szeretnél
    könnyebben hallgatni a szívedre,
    - tisztábban látni valódi lényed,
    - céljaid kapcsán könnyebben kapcsolódni a környezetedhez, az emberekhez

  izomteszteléssel kombinált, egyénre szabott akupresszúrás program​mal.

Hivatásom: Stresszoldás, agyintegráció, képességfejlesztés…

Az alternatív, holisztikus módszerek talán leghatékonyabb és -eredményesebb módszereivel dolgozom: LEAP, NEP, NEK, SIPS, alkalmazott fiziológia, integratív neurokardiológia.
A 06-70/514-0885-ös számon és az info@harmonizalas.hu címen is kérhetsz időpontot hozzám.

 

Bemutatkozás

 Széplaki Viktória, Viki a nevem. 1974. október 17-én születtem.
Tini korom óta érdekel minden, ami természetes! Elég hamar elkezdtem kutatni a belső és külső harmónia titkát. Elérésére különböző technikákat kezdtem használni (pozitív gondolkodás és önértékelés kialakítása, rendszeres mozgás, egészséges táplálkozás, önfejlesztés, természettel való kapcsolat…).

A kineziológia akkor lépett be az életembe, amikor felismertem, hogy sok önfejlesztő könyv és gyarkorlat után még mindig ugyanazon gondokkal küzdök. Először kliensként, majd kineziológus hallgatóként találkoztam a módszerrel, mely segített kikecmeregni az érzelmek, hitrendszerek, berögzött viselkedési minták csapdájából. 

1998 óta foglalkozom emberekkel – segítőként, 2005 óta vezetek csoportokat: R.A.I. féle Reiki.
Emellett a kineziológia One Brain® módszerét oktatom 1-6. szintig (2013-tól vagyok a 3in1 Concept® hivatalosan elismert, szerződött tanára).

 

Folyamatosan fejlesztem magam – szakmai továbbképzéseken (főleg a kineziológia, ill. a belső művészetek terén - Tai-chi, Meditáció, Tudatfejlesztés…)
Szerető családi háttér támogat (Egy Igazi Társ és 2 gyerek – 1 fiú és 1 lány).

A konzultációról

A kb. 1,5 órás stresszoldó, képességfejlesztő akupresszúrás programok az agykutatás, biofizika, biokémia új felfedezésein alapszanak, ötvözve a Kineziológiát (izomteszt, mint biofeedback) a több ezer éves múltú Hagyományos Kínai Orvoslás módszerével.

Segítségükkel feltérképezhető és feloldható a stressz és az energia egyensúlytalanság az idegrendszer területein, testünk energiapályáiban és különböző pontjain. NEM nyúlunk közvetlenül sem az idegrendszerhez, sem a szervekhez. Energetikai kiegyensúlyozással hatunk rájuk, így segítve a szervezet öngyógyító folyamatait.

A Levendula csapatában egyelőre mindeh hónap első Szombatján tudlak fogadni Titeket.

 

06-70/514-0885
info@harmonizalas.hu
Bővebb szakmai önéletrajz és egyéb infók: www.harmonizalas.hu
Kineziológia oktatás kapcsán: http://kineziologiatanfolyam.hu/