11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Tanfolyamok

Tanfolyamaink, önképző- és önfejlesztő foglalkozásaink kis csoportosak (4-10 fő), így biztosítjuk számotokra az elegendő figyelmet mind egyéni-, mind csoportdimanikai szinten. A kis csoportok további előnye az otthonos, szeretetteljes, intim légkör, az interaktív részvétel, a személyes hangvétel és a baráti kapcsolatok kialakulásának lehetősége.

 • Kriston Intimtorna Tanfolyam, 2 nap

  A KRISTON INTIM TORNA (KIT) testet, lelket megmozgató, alhas védő tréning nők, férfiak, gyerekek számára, melynek célja,  hogy MEGELŐZZE a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozásokat és azokat megszüntesse vagy csökkentse

 • SMH - Kezdő szint, 2 nap

  Szilasi Márti Forrás-Emlék Gyógyító folyamata, mely egy ősi, 8-as csakrás meditáció, a Théta-Healing és a transzlégzés integrációjából jött létre. DNS szintű programozás és öngyógyítás, probémáink forrásának megtalálása, a blokkok oldása. Dr. Joe Dispenza elméletei alapján.

 • SMH - Haladó szint, 2 nap

  A kezdő szint elvégzése után mélyítjük tudásunkat, a felső 5 isteni csakrával (8-12) dolgozunk. Párban utaztatás, kilépési pontok keresése, jövő olvasás.

 • Tradícionális Reiki I. II. III. szintek

  Kézrátételes energiakezelés, mely a Test-Lélek-Szellem szintjén egyszerre hat. Évszázados történelme alatt a reiki számtalan regisztrált csodás gyógyulás alapja és meghatározója a mai napig. A kezdetekig visszanyúló, eredeti tanátadási vonalon regisztrált mesterek tanításai alapján.

 • ITR képzés

  1 éves Integrált Transzperszonális Rendszerállító Képzés, mely önismereti munkán alapszik és tartalmazza a klasszikus Hellinger-féle család- és rendszerállítást, a karma állítást, személyiségrészek és belső gyermek gyógyítását, Lélekmozgásos terápiát, Test-terápiás 3D újjászületést, pszichológiai-pszichitáriai alapismereteket, egyéni- és csoportos állításvezetés elméleti és gyakorlati tudnivalóit. A képzést vizsga zárja, a végzettek jogosultak egyéni és csoportos munkára egyaránt.

   

 • Tantra masszázs

  tanfolyamok

  Hihetetlen magasságokba, új dimenziókba emel egy párkapcsolatot, akkor is ha az jól működik, de segíthet ha már problémák vannak. Hosszú távon átérzitek, hogy a szexualitás lelki szintű egyesülés is. Erősíti az intimitást,
  bensőségesebb lesz a kapcsolat, érzelmi szinten is közelebb kerültök egymáshoz.

  Tantra masszázs oktatás egyéniben Nőknek vagy pároknak.

+36704360076

 • Facebook

©2020 by Levendula Lélek Központ. Proudly created with Wix.com