Image by Gabriel Garcia Marengo

Anikó

Bármelyik kezelést választod, a szeretetet érezni fogod!

Végh Anikó vagyok, tantra érintésterapeuta és oktató, párkapcsolati segítő, Hawaii lomi lomi és svédmasszőr


Hosszú út vezetett el idáig.

Humánpolitikai és számviteli területen dolgoztam, de sok év után jelezte a testem, hogy valami új kell, így lassan és fokozatosan elindultam egy másik úton. Nyitottabbá váltam a megfoghatatlan, láthatatlan világ iránt, elkezdtem merőben más dolgokat tanulni. Indult a reikivel, majd jött a radiesztézia, aura-csakra mérés-tisztítás, öt elemmel gyógyítás, távdiagnosztika, az energiagyógyászat más fajtái, mert minden mindennel összefügg!


A tanultak közül több módszert használok is, de a szikrát akkor éreztem, amikor találkoztam a masszázzsal! Minél többet tanulok, annál személyre szabottan tudok segíteni. Ezért végeztem svédmasszázst, lágy csontkovácsolást, de az igazi szerelem a tantra, a Hawaii lomi lomi masszázs, az intuitív kezelés.

A masszázs meditáció is, de még inkább érintésterápia egyéni és párkapcsolati szinten is. Jó érzés, ha a kezelésem által egy Nő kinyílik, elfogadja, megszereti a testét, közelebb kerül a nőiességéhez, és ez a párkapcsolatára is pozitív hatással lesz.


Kedvenc témám a Férfi, a Nő, kettejük kapcsolata, hogy ebben a materialista világban hogyan tudnánk lelkileg is közelebb kerülni egymáshoz, minőségi szintre emelni a szexualitást és az intimitást, hiszen a kettő nem ugyanaz. Kihívás és öröm párokkal foglalkozni!


Tantra masszázs oktatások alkalmával olyan férfiakkal találkozhatok, akiknek a szeretett Nő a legfontosabb! Részese lehetek, ahogy a párok rajongással, odaadással, tisztelettel szólnak egymáshoz, érintik a másikat!

Minden nap tennünk és folyamatosan fejlődnünk kell, hogy párkapcsolati szinten is a legjobbat hozhassuk ki magunkból. Kívülálló mindig tisztábban látja a helyzetet, de a saját életemre vetítve is hasznos volt a párkapcsolati coaching tanfolyam elvégzése.


Idevonatkozó tanulmányok:


Hawaii lomi lomi masszázs (Manual-Land Kft. Budapest)

Tantramasszázs (Solymári György, Lágler Zsófia Budapest)

Svédmasszázs (Mialones Kft. Veszprém)

Párkapcsolat coaching (dr. Mészáros Ádám)

Reiki I-II. (Usui Reiki)

Radiesztézia; Aura-csakra mérés/tisztítás; Öt elemmel gyógyítás; távdiagnosztika (Aradi Lajos)

Wellness-spa kezelések (Mialones Kft. Veszprém)

Lágy csontkovácsolás (Mialones Kft. Veszprém)

Budapesten a Levendula Lélek központban hétfőnként előre egyeztetett időpontban találtok Hawaii lomi lomi-, svéd- és tantra masszázzsal.


Tantra masszázs oktatásra hétvégén is van lehetőség. A tantra masszázst a hölgyek és párok vehetik igénybe. Az oktatás bárki számára elérhető.


Végh Anikó

www.veghaniko.hu

Fb oldalam: Tantra-tao-a forrás

0670/332-4401 

anikovegh8@gmail.com